Get Adobe Flash player

De bedoeling was na een kleine blog pauze mooie foto’s te nemen van hoe het huis is geworden en daar een mooie post van te maken. Dat duurt steeds langer voor het er van kwam omdat de kleine afwerk dingetjes veel tijd kosten.

En toen…. tja, toen moest er ineens een andere kamer leeggehaald, opnieuw geschilderd en ingericht worden

uiltjes

Op het laatste staartje van december vond ik dat mijn buik wel erg lang bleef na-rommelen van het eten met kerst en ben ik om een zwangerschapstest gegaan bij de drogist. Deze bood geen twijfel en bevatte 2 blauwe streepjes, raak! Geweldig!

Wat we echter niet verwacht hadden is dat we 10 weken later al onze zoon in ons armen zouden hebben. Door het ontbreken van kwaaltjes, de onverwacht snelle vruchtbaarheid na het aflopen van de prikpil en het laat pas beweging voelen hadden we niet erg veel tijd voor alles.

In razend tempo hebben we dan ook een gezellig kamertje in elkaar gedraaid.

kast  bedje

stoel  boekjes

Een deel van de spullen hadden we al, de Hemnes kaptafel is zonder spiegel een prima commode, oma’s stoel kreeg een nieuw stofje, boekenkastje wat plakplastic, de kleine krukjes hebben nog bij mijn moeder op de kinderkamer gestaan en er is zelfs speelgoed van mij vroeger weer in gebruik.
Verder is er veel tweedehands, niet alleen vanwege de kosten ervan maar ook omdat het voor het milieu heel wat beter is. Afval is er al genoeg tenslotte.

Ondertussen is Finn gewoon al weer bijna 18 weken en zijn we volledig aan elkaar gewend. Hij is precies zijn vader en dat is iets waar ik erg blij mee ben, dat is tenslotte de man van wie ik houd.

geboren  draagdoek

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

HTML tutorial

HTML tutorial

Follow on Bloglovin

Instagram
HTML tutorial
HTML tutorial

Alle foto's en teksten zijn van Viola tenzij anders aangegeven. Wil je iets gebruiken? Vraag het even!