Get Adobe Flash player

uitvliegen2

Freyr is boos, hij mag vandaag namelijk niet buiten spelen.

Toen ik vanochtend opstond had ik al een vermoeden. Onze achterburen floten anders dan ze normaal altijd deden de laatste tijd. Normaal gesproken geef ik Freyr altijd eten en komt hij daarna met me mee naar beneden en gaat dan meteen de tuin in. Nu was het anders, ik ben eerst maar eens gaan kijken buiten. En ja hoor, de kleintjes waren bezig met uitvliegen.

uitvliegen1 uitvliegen3

nog niet uitgevlogen uitvliegen4

Dit schatjes kwam als laatste zijn nestje uit. Terwijl de ouders al druk bezig waren hun kroost buiten in de gaten te houden zat hij nog eenzaam te piepen. Helaas kwam er geen papa of mama meer naar binnen en moest ook hij de grote boze buitenwereld in.

groenekikker

Sinds eergisteren hebben we nog een diertje erbij in de tuin. Een groene kikker! Best speciaal want je ziet hier bijna alleen bruine. Deze had echter besloten dat ons vijvertje prima is en heeft daar zijn intrek genomen.

1 Reactie op Freyr is boos op me

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

HTML tutorial

HTML tutorial

Follow on Bloglovin

Instagram
HTML tutorial
HTML tutorial

Alle foto's en teksten zijn van Viola tenzij anders aangegeven. Wil je iets gebruiken? Vraag het even!