Get Adobe Flash player

wassen-paarsVanuit huis
Viola werkt vanuit haar eigen huis, vooral aan de keukentafel. In huis wordt geleefd met kind en kat, er wordt gegeten, gespeeld en er staan bloemen en planten in huis. Het is dan ook niet uit te sluiten dat er sporen van verschillende allergenen te vinden zijn op producten, vooral bij vrij ernstige allergieën is het dan ook aan te raden om van te voren te wassen.

Levertijd
Normaal gesproken worden artikelen uit voorraad binnen 2 dagen na ontvangst betaling verzonden en maatwerk binnen een weet. Echter ben ik een eenvrouws onderneming met een gezin dus langere levertijd door overmacht is helaas niet uit te sluiten, u wordt hier natuurlijk altijd van op de hoogte gesteld.

Verzenden
Viola verzendt alle kleding en accessoires binnen Nederland via postNL voor €3.95 per zending, wanneer je alleen kleine accessoires als buttons bestelt dan is bievenbuspost met postzegel(s) mogelijk op eigen risico. Woon je in het buitenland, dan kijken we samen wat de beste optie is voor de bestemming.

Afhalen
Afhalen/ passen/  kijken in de directe voorraad is op afspraak mogelijk. We wonen in Oosterland, Schouwen-Duiveland .

Retouren en garantie
Retour zenden van producten uit voorraad is mogelijk, op verzenkosten wordt echter geen geld terug gegeven. Maatwerk wordt in principe niet terug genomen.
Wanneer er onverhoopt iets met een kledingstuk aan de hand blijkt te zijn (bijvoorbeeld een naad die los gaat) is het mogelijk om deze te laten herstellen. Op wassen kan helaas geen garantie gegeven worden omdat hierbij te veel variabele factoren een rol spelen, om grote waasproblemen te voorkomen zijn de meeste stoffen voorgewassen.

Waarom geen echte webwinkel?
Voorlopig werk ik nog even zonder webwinkel software omdat dit met maatwerk niet heel handig is. Directe voorraad kunt u voorlopig vinden op de Facebook pagina, het is ook mogelijk via die weg contact op te nemen, zo ook via de e-mail Viola.Odorata.maakt@Gmail.com

HTML tutorial

HTML tutorial

Instagram

Alle foto's en teksten zijn van Viola tenzij anders aangegeven. Wil je iets gebruiken? Vraag het even!