Get Adobe Flash player

logo- door mies-klein

Ik ben Viola en naai al sinds mijn kindertijd. Als schoolkind maakte ik knutselprojectjes en kleding voor de poppen, als puber begon ik met het maken van kleding voor mezelf, als twintiger kwamen daar tassen en accessoires voor de verkoop bij en inmiddels maak ik vooral kabouterkleding.

Met het naaien van kabouterkleding ben ik begonnen in 2014 toen ik zelf mama werd van een klein en zeer slank mannetje wat ook nog eens wasbare luiers droeg. Kleding uit de bekendere winkels hier in de buurt bleek niet zo mooi te zitten, wanneer de pijpen goed zaten was de kruishoogte te klein, wanneer het netjes om de luier zat was het een zak om de beentjes, enz.

Ik zou de wereld graag een beetje kleurrijker maken, kinderen kleden in kleding die lekker zit en door hun zelf mooi gevonden wordt.
Broekjes die gemaakt zijn om veel in de bewegen, met zo min mogelijk naden die kunnen drukken wat extra fijn is in de draagdoek en passend over een wasbare luier. Multifunctionele jurkjes die als overgooier draagbaar zijn in de winter en als luchtig zomerjurkje. Kleurige shirts en rokjes waar elk kind vrolijk van wordt.

Naast kleding maak ik ook buttons (zowel eigen ontwerp als op verzoek), wasbare billen- snoeten en make-updoekjes en vrolijke accessoires voor mama.

Op dit moment bied ik voornamelijk kleding aan in de maten 50-56 t/m 110-116, op verzoek kunnen echter ook andere maten worden gemaakt. Heb je een heel smal kindje of juist een wat bredere, ook dit is geen enkel probleem.

 

HTML tutorial

HTML tutorial

Instagram

Alle foto's en teksten zijn van Viola tenzij anders aangegeven. Wil je iets gebruiken? Vraag het even!