Get Adobe Flash player

De bedoeling was na een kleine blog pauze mooie foto’s te nemen van hoe het huis is geworden en daar een mooie post van te maken. Dat duurt steeds langer voor het er van kwam omdat de kleine afwerk dingetjes veel tijd kosten.

En toen…. tja, toen moest er ineens een andere kamer leeggehaald, opnieuw geschilderd en ingericht worden

uiltjes

Lees verder

tijgerspin1 tijgerspin3

Wij niet hoor! Laatst bij de kreken van Ouwerkerk tijgerspinnen ontdekt. We hadden ze allebei nog nooit eerder gezien en er zijn ook niet veel meldingen van hier in de omgeving. Schitterend zijn ze! Toen hadden we geen camera bij ons dus vandaag zijn we toch nog maar eventjes foto’s gaan maken.

tijgerspin2 tijgerspin4

konijnenuil hertjes

Tussen al het kluswerk in huis door zijn we ook nog aan het proberen een beetje vakantie te houden. Gister gingen we dan ook gezellig met mijn schoonzusje en zwager een dagje diertjes kijken in Blijdorp. Dit leverde een flinke lading mooie foto’s op waarvan hier een paar voorbeelden.

pauwfazant vlinder2

Lees verder

aardbeien fruitoprum

Het hangt er hier vol mee in de tuin, aardbeien. Zo veel dat we ze zelf haast niet opgegeten krijgen en dus ook mijn schoonouders er van mee kunnen genieten. De pluk van gister was echter helemaal voor onszelf, alvast voor in de herfst en de winter.

Lees verder

wraak2

Gister was hij boos, mijn kleine Freyr, dat kon je in de vorige post al lezen. Vandaag was het, voor hem, tijd om wraak te nemen. Hij kwam dus vanochtend voor 9 uur al met een vers gevangen musje naar binnen gewandeld. Snel opgepakt en weer buiten gezet. Zelf hield hij het beestje stevig vast, waarna hij er nog flink mee door de lucht heeft gegooid. Lees verder

uitvliegen2

Freyr is boos, hij mag vandaag namelijk niet buiten spelen.

Toen ik vanochtend opstond had ik al een vermoeden. Onze achterburen floten anders dan ze normaal altijd deden de laatste tijd. Normaal gesproken geef ik Freyr altijd eten en komt hij daarna met me mee naar beneden en gaat dan meteen de tuin in. Nu was het anders, ik ben eerst maar eens gaan kijken buiten. En ja hoor, de kleintjes waren bezig met uitvliegen.

uitvliegen1 uitvliegen3

Lees verder

HTML tutorial

HTML tutorial

Follow on Bloglovin

Instagram
HTML tutorial
HTML tutorial

Alle foto's en teksten zijn van Viola tenzij anders aangegeven. Wil je iets gebruiken? Vraag het even!